search

Serviciile noastre

Importator și distribuitor de produse textile

Group As este importator și distribuitor de produse textile din Polonia al producătorilor Marilyn, Steven, Scorpio Poland, AJS, Mitex, Key, Julimex, Knittex, More Fashion, Egeo Polska și Cornette. Cu un spațiu de depozitare în România de peste 1.000 mp, echipa noastră își dorește ca fiecare partener să ofere clienților săi produse textile la standarde înalte, astfel încât să poată satisface o paletă largă de dorințe și nevoi.
 
Scopul nostru principal este să-ți oferim mereu produse de calitate în cel mai scurt timp de livrare. De aceea, ne asigurăm în permanență că deținem un stoc de aproximativ un milion de produse pentru femei, bărbați, copii și că onorăm comenzile în maximum 72 de ore.
 
Diversitatea de produse de care dispunem în permanență îți oferă posibilitatea de a alege în orice moment gama de textile pe care dorești să o comercializezi, precum și numărul de produse necesar afacerii tale.
De ce să devii partener Group As?

  • gamă largă de produse provenite de la cei mai apreciați producători din Polonia și nu numai;
  • stoc constant de produse de peste 800.000 de articole;
  • livrare rapidă, direct din stoc.
Cum se efectuează returul?
 
  • Pentru realizarea procesului de returnare al produselor, este necesar să iei legătura cu reprezentatul zonal Group As.
 
Dorești să-ți deschizi un magazin cu produse textile?
 
Te invităm să ne contactezi pentru a primi în mod gratuit informații și sfaturi utile pentru afacerea ta. În cel mai scurt timp posibil, te vom pune în contact cu reprezentantul firmei noastre din zona ta.

Avantaje ca și partener Group As

Distribuție


Suntem aici să te ajutăm și cu cele mai bune sfaturi în cazul in care plănuiești să-ți deschizi un magazin cu produse textile.

Suntem unic distribuitor de produse textile din România al unor renumiți producători europeni.

Deținem un stoc de aproximativ un milion de produse pentru femei, bărbați și copii, astfel că garantăm răspunsuri prompte și livrarea comenzii în timp util.